Zuidhorner Amateur Toneel (ZAT) speelt 'Het zit in de familie'

ZUIDHORN

Het Zuidhorner Amateur Toneel (ZAT) speelt de klucht 'Het zit in de familie'. De klucht is geschreven door Ray Cooney en in het verleden gespeeld door o.a. Piet Bambergen en Rudy Falkenhagen.

Het publiek wordt meegenomen naar de dokterskamer van een groot ziekenhuis. Dokter Moerkerk is zijn speech aan het voorbereiden voor een belangrijke medische conferentie. Hij kan er maar niet toe komen, omdat er regelmatig verstoringen zijn, wat hilarische situaties oplevert. De voorstellingen zijn op vrijdag 11 en zaterdag 12 maart om 20.00 uur bij Balk. Vrijdag 11 maart kan bij Balk gebruik worden gemaakt van een theaterdiner, aanvang 18.00 uur. Na het toneelstuk op zaterdag verzorgd Bert Solo de muziek. Kaarten zijn verkrijgbaar vanaf 23 februari bij Het Kappertje, Hoofdstraat 29b in Zuidhorn. Kaarten reserveren: info@hetzat.nl of telefonisch 06-22961514 (Miranda) tussen 19.00-21.00 uur (ook voor het theaterdiner). Voor meer info: www.hetzat.nl of zie de facebookpagina van het Zuidhorner Amateur Toneel.

Auteur

ggeersing