Krokusconcert Westerlauwers en De Wâldsang

SURHUISTERVEEN

Mannenkoor Westerlauwers en Brassband De Wâldsang geven op 27 februari 2016 samen een krokusconcert.

Beide muziekgezelschappen hebben hun wortels in Buitenpost en beide zijn opgericht in 1977.

Krokusconcert

Nooit eerder hebben ze samen opgetreden, maar dat gaat veranderen: op zaterdag 27 februari organiseren ze een krokusconcert in De Flambou in Surhuisterveen. Mannenkoor Westerlauwers is een 100 mannen groot koor waarvan de meeste leden uit de grensstreek tussen Friesland en Groningen komen. Het koor is in beide provincies volop te zien en staat onder leiding van Harm van der Meer. Brassband De Wâldsang behoeft ook weinig introductie. De band behoort al jaren tot de top van Nederland en heeft als dirigent Rieks van der Velde. Tijdens het Krokusconcert zullen beide zich van hun beste kant laten zien en vooral horen. Natuurlijk zullen ze ook een deel van de avond gezamenlijk invullen. Liefhebbers weten dat de combinatie van brassband en mannenkoor fantastisch klinkt en dat zal ook hier blijken!

Kaarten voor het krokusconcert

Het krokusconcert vindt plaats op 27 februari in De Flambou, Jan Binneslaan 49 in Surhuisterveen, en begint om 20.00 uur. Toegangskaarten bestelt u via www.mannenkoorwesterlauwers.nl of op www.dewaldsang.nl. U kunt de kaarten ook kopen bij boekhandel Douma in Surhuisterveen.

Auteur

Karin Weijs