De laatste bus op 20 februari in De Rotonde Niekerk

NOORDLAREN

Een verlaten bushalte, liefdesperikelen, trammelant in het dorp en misschien wel asielzoekers... Op 20 februari in De Rotonde...

Als juf Winnie haar vriendje afzet bij een bushalte stapelen de vragen zich op. Waarom doet ze dat? Er rijdt immers geen bus. Houdt ze niet meer van hem? Wat is dat eigenlijk voor jongen en wat wil hij toch? En hoe zit het met die asielzoekers? Boer Koekamp ziet zijn kans schoon, maar zijn vrouw steekt er een stokje voor. Petra probeert een breuk te lijmen, maar wordt er zelf heel verdrietig van. Dorpsbelangen aarzelt en raakt het spoor volledig bijster. En de muzikant moet zijn bushokje opgeven en heeft geen dak meer boven zijn hoofd. Het komt allemaal uit ‘De Laatste Bus” van Theater te Water. En na een happy end verdwijnt alles weer in de laatste bus van Theater te Water, want na deze winter wordt de lijn opgeheven. De laatste bus komt in De Rotonde te Niekerk, aanvang 20.00 uur. Entree 15 euro, reserveren kan per mail info@rotondeniekerk.nl of telefoon 0594 503364.

Auteur

ggeersing