Streekmarkt Verhildersum met vitamines van 't Groninger Land

HAREN

Er is weer een Streekmarkt op Verhildersum en wel 20 februari. Een markt met allerlei heerlijkheden, vol vitamines en bijzondere smaken.

Ambachtelijk brood, lekkere geitenkaas, worst, jam, chutneys, boerenkazen, gerookte vis: ook in de wintermaanden heeft het Groninger platteland genoeg smakelijks te bieden. Of tap een glaasje appelsap vol vitamines, gemaakt van het fruit uit de boomgaard van Verhildersum. En neem bijvoorbeeld de zachte honingsoorten van Imkerij de Schans. Deze en nog veel meer ambachtelijke producten zijn allemaal te vinden op de Streekmarkt bij de Museumboerderij Verhildersum, zaterdag 20 februari van 10.00 tot 16.00 uur, gratis toegang. Op 19 maart is de volgende streekmarkt. Dan zullen er ook snoeidemonstraties worden gehouden in de boomgaard van Verhildersum. Tevens wordt er een snoeicursus georganiseerd, waarvoor aanmelden al tijdens de streekmarkt op 20 februari mogelijk is. Meer informatie: www.verhildersum.nl.

Auteur

ggeersing