Internationaal danstalent geeft workshop bij Fysio-Fit

ZUIDHORN

Tresor Nzita Fatima - onder andere bekend van Hollands Got Talent (Classix) en vele andere tv programma's - verzorgt dinsdag 16 februari een workshop bij Fysio-Fit.

Tresor heeft zowel nationaal als internationaal zich weten te onderscheiden en behoort tot een van de beste dansers van Nederland. Naast zijn danscarrière werkt hij als choreograaf aan diverse televisie programma’s. Charlice Johannes, dansdocent bij Fysio-Fit, heeft deze getalenteerde danser uitgenodigd om een workshop in Zuidhorn te verzorgen. Charlice zelf bekend van Every Body Dance Now, clip van Justin Bierber en LMFAO verzorgt al een lange tijd de hiphop lessen bij Fysio-Fit. Charlice werd wereldkampioen en behaalde afgelopen jaren vele titels binnen de danswereld. Momenteel is zij een van de beste danseressen in Nederland en vertegenwoordigt ze Nederland ook op internationaal gebied erg goed. Ze danste in 2014 in Amerika en heeft zowel nationaal als internationaal veel bekendheid weten op te bouwen. Tresor en Charlice hebben samen met veel succes een dansproject gedaan. Dit was zo goed bevallen dat zij besloten hebben vaker met elkaar samen te werken. ”Ik kijk er naar uit om in Zuidhorn een workshop te geven. Zuidhorn is een snel groeiende dorp met veel kinderen en tieners en hierdoor erg leuk om een dans workshop te geven. Ik hoop dat velen de workshop komen volgen”, aldus Tresor Nzita. In december behaalden beide dansgroepen van Charlice (little Tyger en mad monkeys) de eerste prijs op het grote danswedstrijd in Leek: een geweldige prestatie voor Zuidhorn. De workshop bestaat uit twee gedeeltes; van 16.30 tot 17.30 uur voor jeugd van 6 t/m 12 jaar en van 17.30 tot 18.30 uur voor 13 t/m 23 jaar. Omdat er maar beperkt aantal plaatsen is, is reserveren verplicht. Dit kan telefonisch via 0594502111.

Auteur

ggeersing