Expositie Winterfoto’s in HIP Lauwersoog

LAUWERSOOG

Van 6 februari t/m 3 april is de foto-expositie “Winter in Lauwersoog” te zien in Het Informatie Paviljoen in de haven van Lauwersoog.

In november 2015 is een oproep gedaan aan bewoners en ondernemers van Lauwersoog om foto’s van winters Lauwersoog in te sturen voor een foto-expositie in het HIP. Hierop is enthousiast gereageerd en is er een mooie selectie uitgekomen. Vanaf nu zijn de foto’s twee maanden lang te zien in het HIP. De foto’s zijn gemaakt door Pim Salters, Claudia van de Leur, Bianca Buwalda, Mascha Elzinga en Ingeborg Goutbeek. Het zijn foto’s van de haven van Lauwersoog en directe omgeving en van het Nationaal Park Lauwersmeer, in wintertooi. Uit het ingezonden beeldmateriaal blijkt de liefde van het publiek voor deze bijzondere plek. Het Informatie Paviljoen Haven 6 Lauwersoog is geopend zaterdag en zondag van 11.00 – 16.00 uur.

Auteur

ggeersing