Amato en Incognito op de planken in Sebaldeburen

HAREN

Vrijdag 19 en zaterdag 20 februari om 20.00 uur is het tijd voor het jaarlijkse toneelstuk in Sebaldeburen. Met ditmaal 'Toevallig per ongeluk'.

Dit jaar is het een samenwerking tussen toneelclub Amato Opende en toneelclub Incognito Sebaldeburen. De voorstellingen zijn in dorpshuis ’t Spectrum te Sebaldeburen. Kim, de dochter van Senna, heeft enkele maanden met drie Nederlandse mannen geschreven zichzelf voordoend als haar moeder. Kim heeft ze uitgenodigd om naar Curaçao te komen, naar de herberg die Senna al jaren runt, om het hart van haar moeder te veroveren.

Curaçao

Kim schrikt als alle drie de mannen daadwerkelijk naar Curaçao komen. De mannen weten onderling niet dat zij om dezelfde reden daar zijn. Echter, een van de mannen heeft hele andere bedoelingen. Machiel, de broer weet niets van Kims plannetje en doet gewoon zijn werk als klusjesman. Maar natuurmens Magda heeft hele andere plannen met Machiel. Maartje, het klunzige schoonmaakhulpje, maakt meer stuk dan goed is tot grote ergernis van de arrogante herberggast Amelie... Kaarten zijn verkrijgbaar aan de kassa. Rreserveren kan via telefoon 0594-658549. Op beide avonden staat er een verloting op het programma en op de zaterdag is er na afloop live muziek.

Auteur

ggeersing