Voorleeskampioenen obs De Opstap in Niekerk

HAREN

Op obs De Opstap was donderdag de afsluiting van de nationale voorleesweken. Tijdens deze week hebben leerkrachten, ouders en opa's en oma's in de klassen voorgelezen.

Ook alle kinderen hebben voorgelezen aan elkaar, in hun eigen klas. Dat hebben ze super goed gedaan. Uit elke groep werd een voorleeskampioen gekozen en deze kinderen mochten donderdag in het middendeel aan de hele school voorlezen. Het was een gezellige middag en alle kinderen konden luisteren naar verhalen die de kinderen zelf hadden uitgekozen. Aan het eind van de middag werd er een kampioen gekozen uit de onderbouw, middenbouw en bovenbouw. De kinderen van groep 8 zaten in de jury en mochten alle kampioenen beoordelen. Op de foto de voorleeskampioenen van groep 1 t/m 7.

Auteur

ggeersing