Geboortefeest op Peuterpleintje in Grijpskerk

GRIJPSKERK

De peuters van peuterspeelzaal SKSG Peuterpleintje in Grijpskerk hebben volop genoten van de Nationale voorleesdagen, waarin het boek ”We hebben er een geitje bij!” centraal stond.

Er werd geverfd, geplakt, gekleurd en gezongen door de peuters dat het een lieve lust was. De peuters hebben volop met de boerderij gespeeld waarin de dieren heerlijk in het stro lagen en werden de dieren gevoerd met hooi en biks. Karin van de bibliotheek kwam met de Kamishibai om het verhaal te vertellen en als afsluiting van de voorleesdagen hebben de juffen de peuters en ouders voorgelezen uit het mooie herkenbare boek. De peuters en ouders werden getrakteerd op een biscuitje met muisjes, want dat hoort natuurlijk bij een geboorte...

Auteur

ggeersing