Toneelvereniging Dukdalf uit Zoutkamp op de planken

ZOUTKAMP

Ook dit jaar staat Dukdalf uit Zoutkamp op de planken en wel op 13 en 20 februari. Deze keer met het blijspel 'Kerel, krekt ‘n standbeeld'.

Het verhaal speelt zich af ten huize van baron en barones Albertsmoa van Enzelens. Ze zijn op zoek naar nieuw personeel. Jans en Josefien zijn op zoek naar werk... Of ze elkaar vinden en houden dat is de vraag tijdens dit gezellige toneelspel met bijzondere types en verrassingen. Het stuk is geschreven door J. Hemmink-Kamp en bewerkt in het Grunnegs door Henk Olthof. De toneelgroep is al enige tijd bezig om met veel plezier de teksten in te studeren. Dukdalf speelt in de achterzaal van Kegelcentrum De Zeearend te Zoutkamp. Het spel begint beide avonden om 20.00 uur. Op 20 februari is er ook een middagvoorstelling om 14.00 uur. Kaarten zijn in voorverkoop verkrijgbaar bij Drogisterij Zoutkamp aan het Dorpsplein.

Auteur

ggeersing