Dorine Wiersma zingt in Zuidhorn over haar familie

ZUIDHORN

Dorine Wiersma speelt zaterdag 30 januari haar voorstelling D&A in Zuidhorn. Dorine&Aanhang gaat over familie. En niet zomaar een familie.

Zingend, gitaarspelend en persiflerend vertelt zij de verhalen van haar aan-en bloedverwanten. Over een neef met een heldenstatus en nichten met dwangneuroses. Over doorgeslagen pubers en de opvoedkunsten van geschifte tantes. Over hypochonders, kleptomanen en andere gekken. Over vaders met een koekoeksjong en moeders met het lege nest syndroom. Over opa die fout was in de oorlog maar toch erg lief voor de kleinkinderen. Ze haken allemaal in elkaar in het DNA van Dorine. De voorstelling begint om 20.30 uur in het Cultureel Centrum Zuidhorn, Jellemaweg 3. De entree is 12,50 euro, inclusief een koffie, thee of fris. Op vertoon van uw bibliotheekpas is er 20 procent korting op de entreeprijs. Wie kans wil maken op twee kaarten voor deze voorstelling, kan dit doen door de foto van Dorine op de Facebookpagina te liken: Cultureel Centrum Zuidhorn. Kaarten reserveren kan via info@cczuidhorn.nl. Meer informatie: www.cultureelcentrumzuidhorn.nl

Auteur

ggeersing