Toneel in Doezum: 'Boer Geert failliet?'

DOEZUM

Boer Geert is tuinder. Naast zijn bedrijf heeft hij een groente/fruit winkel. Maar plotseling gaan de zaken minder en als het zo doorgaat... gaat Boer Geert failliet.

Nieuwsgierig wat de oorzaak hiervan is? En of het nog komt met Boer Geert en zijn bloemkolen en aardbeien? Het antwoord wordt gegeven op 5, 6, 12 en 13 februari in Café de Steven in Doezum. Toneelvereniging 'Apart Volk' uit Doezum speelt dan het blijspel 'Komkommertied'. Inmiddels is de voorstelling van 13 februari al uitverkocht. Kaartjes ( 4 euro) zijn verkrijgbaar bij Technisch Centrum Gjaltema in Doezum of bij Corien Marinus (telefoon 0594-612598) of via de mail: mtsmarinus@gmail.com . De toneeluitvoeringen beginnen om 19.45 uur, maar de zaal is al vanaf 19.00 uur open.

Auteur

ggeersing