Trouwfeest op De Windroos in Zuidhorn

ZUIDHORN

Al weken gonsde het op De Windroos van activiteiten rond het thema "ik vind je lief".

De reden? De juf van groep 1/2A, juf Inge, trouwde vrijdag met haar grote liefde Pieter. Overal in school hingen hartjes, ouders en leerkrachten showden hun eigen trouwkleding tijdens een grote bruidsmodeshow en vrijdag was de grote dag. Juf Inge en Pieter verschenen op school in een Volkswagenbusje en werden verwelkomd door alle kinderen en ouders. Over de rode loper en onder de versierde bogen door kwamen ze de school binnen, waar een leuk feestje werd gevierd. De huwelijksvoltrekking zelf vond plaats in Kampen, waar als verrassing de kleuters van juf Inge het bruidspaar stonden op te wachten, nadat ze elkaar het ja-woord hadden gegeven... (Foto: Erika Fotografie.)

Auteur

ggeersing