Keltisch Dubbel Duo concert in kerk Den Horn

DEN HORN

In het kerkje zijn zondagmiddag 17 januari vanaf 14.00 uur twee optredens met Ierse/Schotse muziek. De uitvoerenden vormen samen twee duo’s: Itchy Fingers en Jami’s Fancy.

Beide duo’s zullen deze middag een repertoire van Keltische ‘songs’ en ‘tunes’ ten gehore brengen, gespeeld op de meest uiteenlopende instrumenten, zoals men deze in Ierland en Schotland veel tegenkomt. Het gaat hier bijvoorbeeld om mondharmonica, gitaar, uillean pipes (een Ierse doedelzak), bodhrán (een Ierse trommel), tin whistle, concertina, low whistle, bouzouki, piano-accordeon en zang. Alle ingrediënten dus voor een afwisselende middag. Entree 8 euro (kinderen van 6 t/m 12 jaar 4 euro en t/m 5 jaar gratis). Voor meer info: info@folkmuzikant.nl of telefoon 06-16442800.

Auteur

ggeersing