Nieuwjaarsconcert van Bicycle Showband Crescendo veelbelovend

OPENDE

Het nieuwjaarsconcert van Bicycle Showband Crescendo zaterdag 16 januari belooft een groot succes te worden.

Na het geslaagde concert van twee jaar geleden is er dit keer gekozen om het concert twee keer uit te voeren met een middag concert van 15.30 tot 17.30 en een avond concert van 20.00 tot 22.00 uur. Het avond concert was binnen zeer korte tijd al uitverkocht. “Dit is mooier dan we hadden verwacht. Er zijn nog plaatsen beschikbaar voor het middagconcert en natuurlijk hopen we de zaal dan ook vol te krijgen”, aldus de organisatie. Het Baron Theater, waar het concert wordt uitgevoerd, leent zich uitstekend voor de opzet die is bedacht. Tijdens het vorige concert was de kledingstijl ‘Andre Rieu’ en ook het theater was omgetoverd in deze sferen. Dit jaar worden er verschillende soorten muziek ten gehore gebracht, van klassiek en pop tot harde rock. Twee speciale gasten zijn uitgenodigd om het concert op een ludieke manier te begeleiden. Kortom, zeer verrassend... Reserveren is gewenst, dit kan via www.barontheater.nl.

Auteur

ggeersing