Met Oranje Grootegast het nieuwe jaar in

GROOTEGAST

Ook dit jaar zal muziekvereniging Oranje een nieuwjaarsconcert geven. Op 10 januari zullen de leden en dirigent Anne van den Berg onder andere weer traditionele nieuwjaarsmuziek spelen.

Zoals bekend, heeft Oranje een passie voor het spelen van koralenmuziek en zal dan o.a. het mooie ‘Pavane’ van Faure laten horen. Gastdirigent deze morgen zal onze ‘Maestro van Oranje’ predikante Cobi de Poel zijn. Ook zij zal de baton ter hand nemen en ervoor zorgen dat er voor elk wat wils te horen zal zijn. Het koffieconcert begint om 11.00 uur in de Schaapskooi van de Goede Herder Kerk. De koffie staat klaar en bij de uitgang is een collecte voor de onkosten. Na dit concert zal Oranje zich weer voorbereiden op de Open Nederlandse Fanfare Kampioenschappen die 9 april gehouden zal worden.

Auteur

ggeersing