Museum Wierdenland: uitreiking publieksprijs ‘Oogst van de Ploeg’

REGIO

Zondag 10 januari sluit de expositie ‘Oogst van de Ploeg’ haar deuren. ‘Oogst van de Ploeg ‘ toont Ploegwerken die recentelijk in museum Wierdenland zijn getaxeerd.

Het betreft onder andere werken van Jannes de Vries en Arie Zuidersma, een zestal prachtige werken van hedendaags Ploegschilder Antje Sonnenschein en de rijke oogst van de schilderworkshops Schilderen als de Ploeg, die waren georganiseerd rond de vorige expositie ‘Licht wordt Kleur’. Aan bezoekers van de expositie ‘Oogst van de Ploeg’ is gevraagd om in het kader van de toekenning van de Publieksprijs 2015 op een stembriefje aan te geven, welk van de amateurwerken hen het meeste aanspreekt. Zondag 10 januari om half vijf wordt de winnaar bekend gemaakt. Tot die datum is de expositie nog te bezoeken. Voor meer informatie: www.museumwierdenland.nl

Auteur

ggeersing