'Feest' in studio van Radio Westerkwartier

MARUM

Op oudejaarsdag viert Radio Westerkwartier 'feest' met een live uitzending waarbij iedereen is uitgenodigd. De radiomakers gaan dan terug in de tijd met veel presentatoren en technici. En kijken wat ze in 2011 hebben bereikt.

Bezoekers kunnen daar ook live uw verzoekplaatjes aanvragen, maar er zijn ook tientallen prijzen weg te geven, waarvoor niets anders nodig is dan vragen te beantwoorden of aan een spelletje mee te doen. Let op: het feest start om 10:00 en gaat door tot 20:00. Live vanaf de studio aan de Hoornweg 42 te Marum (9363 EH). Voor wie niet kan komen: luisteren is ook een goed alternatief. Luister op de radio op 105.3 MHz in de auto, 105.9 MHz op de kabel in Marum en Grootegast en via live stream op www.radiowesterkwartier.com

Auteur

ggeersing