Triangel Grijpskerk geniet...

GRIJPSKERK

De week voor de kerstvakantie stond natuurlijk in het teken van Kerst. Op maandag was er in de school een kerstmarkt, waar zelfgemaakte kerstversiering werd verkocht. De opbrengst was een bijdrage aan de aanschaf van een digibord voor de kleuters.

Die avond konden kinderen en ouders de versierde school bewonderen en de werkjes van de kinderen samen bekijken. Veel ouders ontmoetten elkaar nog even voor de jaarwisseling onder genot van een kopje koffie of thee. Op donderdagavond was het kerstfeest voor alle kinderen op het binnenplein van de school. Er was een heuse verteller (een van de ouders) die een zelfgeschreven kerstverhaal vertelde. Tijdens het muzikale gedeelte was de instrumentale begeleiding in handen van drie ouders. Al met al een geslaagde en sfeervolle week.

Auteur

ggeersing