Kerstmarkt in De Gasthorn

ZUIDHORN

De Activiteitencommissie van de Gereformeerde kerk in Zuidhorn houdt vrijdag 16 december van 13.00 tot 18.00 uur een Kerstmarkt in De Gasthorn aan de Gast 58a. Er worden zelfgemaakte kerstbloemstukken en zijdebloemen verkocht.

Ook kan publiek hier terecht voor kerstkaarten, sierraden, speelgoed en andere cadeauartikelen. Er zijn stands van de Wereldwinkel, Welfare van het Rode Kruis, 't Rinket van De Zijlen, hulp aan Roemenië enz. De kraampjes voor de verkoop van kerststollen, banketstaven, suikerbroden en ‘kniepertjes' zijn ook beslist een bezoek waard. Verder zijn er gebruikte kerstballen, slingers en kunstkerstbomen te koop. Dit jaar zijn ook de kleine traditionele kerstbakjes weer aanwezig. Van de netto opbrengst is dit jaar 50 procent bestemd voor de Voedselbank Leek/Roden en voor de inrichting van een tehuis voor mensen met een verstandelijke beperking in Roemenië.

Auteur

ggeersing