Gouden Leeuw Noordhorn in teken van kerstsfeer

Westerkwartier

NOORDHORN – De Gouden Leeuw staat in het teken van Kerst. In dit kader is er een maand lang open huis, namelijk t/m 24 december.

NOORDHORN – De Gouden Leeuw staat in het teken van Kerst. In dit kader is er een maand lang open huis, namelijk t/m 24 december.
In de winkel is van alles te zien onder andere: antieke streekdrachtsieraden, moderne sieraden, klein zilver, beugeltassen, oude serviezen, glaswerk, kristal, karaffen, opaline glas, chinees porselein, Delfts blauw, tegels, Fries- en Frans aardewerk, kraantjeskannen, tinnen borden, spiegels, kroonluchters, kisten, kasten, tafels groot en klein, vier Biedermeier stoelen, bankstel Louis IV stijl, Friese klok, klokkenstellen. Maar ook schemerlampen, dienbladen, fotolijstjes, smeedwerk. Kashmir- en andere sjaals, antiek kantwerk, antieke kleding, kostuumstoffen, oud tafellinnen van damast, servetten, geborduurde tafellakens, patchwork dekens, gequilte dekens uit de Provence, beddenspreien, grand foulards, kussens, ingelijste antieke textielfragmenten, bijzondere cadeautjes oud en nieuw, exclusieve kerstdecoraties waaronder natuurlijk engeltjes. De openingstijden zijn donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag van 13.00 tot 17.00 uur.