Mattanja Joy Bradley speelt op Roodehaan

Haren

WARFHUIZEN – Het derde bord op schoot-concert op camping Roodehaan is zaterdag 3 december. Jazz- en blueszangeres Mattanja Joy Bradley zal dan optreden.

WARFHUIZEN – Het derde bord op schoot-concert op camping Roodehaan is zaterdag 3 december. Jazz- en blueszangeres Mattanja Joy Bradley zal dan optreden.
Het leven is één groot avontuur dat beleefd moet worden. En breek Mattanja Joy Bradley de bek niet open, want ze doet het. Waar de gemiddelde Nederlandse artiest 's avonds na een optreden liefst in zijn eigen bed slaapt, daar is de wereld het werkterrein voor La Mattanja, een échte mad hatter. ‘Niets is onmogelijk,' is haar credo. ‘Als je niks doet, gaat er ook niks gebeuren.' Elk jaar wanneer de blaadjes weer komen, begint het bij haar te kriebelen. Dan moet ze er op uit, de wijde wereld in. Dan gaat ze met of zonder haar band op tournee in een ver land. Alles kan dan gebeuren. De douane kan haar terug sturen vanwege het ontbreken van een noodzakelijk werkvisum, of ze verwerft voor zichzelf een mooi slot op een of ander topfestival. Beide zaken zijn dit groovy, bluesy zangtalent overkomen. Een toertje plannen in de VS, maar niet verder komen dan customs en twee dagen geboeid in de bak, het is een waar gebeurd verhaal. Zichzelf binnen kletsen op een topfestival op het Caribische eiland St. Lucia en daar mogen openen voor Amy Winehouse, het is haar waarachtig overkomen. Het talent is er. De branie is er. Mattanja is de avonturier die we zo node misten in de Nederlandse pop. Ze is nu bezig met het voorbereiden van haar eerste solo album dat een mix van rustige jazz, blues en soul zal bevatten. Daarnaast treed ze op als lead zangeres van Bradley's Circus waarmee ze rond de 50 keer per jaar optreedt. Aanvang bord op schoot concert 21.00 uur, keuken open vanaf 18.00 uur. Entree: 10 euro, Bord op schoot 9,50.