Band 2Gift live in café De Klap Grootegast

Haren

GROOTEGAST Het is weer zover. Zaterdag 26 november is er live muziek in grand café De Klap. Op het programma staat een optreden van coverband 2 Gift.

GROOTEGAST Het is weer zover. Zaterdag 26 november is er live muziek in grand café De Klap. Op het programma staat een optreden van coverband 2 Gift.
2Gift is een swingende coverband, bestaande uit twee zangeressen en vier heren. Het repertoire van 2Gift is doordacht en volledig afgestemd op het publiek. Of zoals ze het zelf zeggen: “Met een enorm enthousiasme en verrassend plezierige uitstraling weet de band de dansvloer van begin tot eind gevuld te krijgen”. Herkenbare hits van toen en nu, gevarieerde medleys, muziek van eigen bodem en natuurlijk soul-, disco- en danceclassics. ‘2GIFT maakt top 100 muziek die velen graag horen en de band graag speelt'. In Niekerk hebben ze eerder de feesttent op de kop gezet, nu is het tijd om De Klap uit z'n dak te laten gaan.