Daverend succes Glamour Night bij Life&Garden

Westerkwartier

OPENDE – Er heerste topdrukte bij Life & Garden Opende. (Fixet-Tjoelker) Life & Garden Opende had onlangs voor het eerst samen met lokale ondernemers een Glamour Night op touw gezet.

OPENDE – Er heerste topdrukte bij Life & Garden Opende. (Fixet-Tjoelker) Life & Garden Opende had onlangs voor het eerst samen met lokale ondernemers een Glamour Night op touw gezet.
Bezoekers konden kennis maken met de mooiste trends op het gebied van culinair, mode, lichaam en interieur. Het was een gezellige en inspirerende avond. Het was buiten al een sfeervolle binnenkomst met fakkels en vuurkorven. Voor de winkel stonden een mooie witte limo, zwarte Lotus Elise en een typische vrouwenauto, de Nissan Figaro geparkeerd. Via een rode loper begaf men zich naar de Life & Garden afdeling waar van alles te bleven viel. Klanten proefden bij Wijnhuis Machiel de heerlijkste wijnen, lieten bij Kapsalon Kreatief, Linda Naildesign of Tinie’s Beauty Place zich heerlijk verwennen met make-up, nagels of wenkbrauw behandelingen. Terwijl Shoeby Fashion en Trea Bodyfashion de gasten inspireerden met kleding, tassen, sieraden, schoenen en lingerie. Op het gebied van kerst en woonaccessoires kon het publiek bij ’t Yzerskuorke en Fokje Douma kennis maken met zeer creatieve opgemaakte stukjes, voorbeelden van kerst-workshops en verschillende zeep accessoires. Ook de hondjes van de glamour-vrouwen werden niet vergeten en deden na een behandeling van Trimsalon Mariska niet onder voor hun baasje. “Het was verrassend hoeveel mensen hierop af kwamen. Maar dat er over de zevenhonderd mensen zouden komen hadden we niet kunnen dromen”, zegt Lena Maris. “Alle kassa’s werden open gegooid, in de bediening moest men een tandje bij schakelen en omdat men de auto’s tot aan Tormentil parkeerden, moest verkeer met extra verkeersbegeleiders begeleid worden. De hele Life & Garden afdeling stond volledig vol met mensen die een kijkje kwamen nemen in de fraai ingerichte kerstmarkt. Die speciaal voor de komende maanden door een etaleur is ingericht.” “De bezoekers waren erg positief en vonden dat de kerstmarkt sfeervol en creatief was ingericht. Het was voor iedereen een avond om niet meer te vergeten, klanten waren helemaal in hun nopjes met de goodie bag als verrassing en de werknemers van Life & Garden Opende en de lokale ondernemers konden na deze drukke avond super tevreden naar huis.” Life & Garden is een toonaangevende winkelformule op het gebied van planten, tuinartikelen, woon- en tuinaccessoires, tuinmeubels en dierenbenodigdheden. De groene lifestyle keten kenmerkt zich als modern en overzichtelijk, gericht op de vrouw en waar groen centraal staat.