Cocktail workshop in De Halte Niekerk

Westerkwartier

NIEKERK - In partycentrum De Halte wordt woensdag 16 november een grootse cocktail workshop en Likeur proeverij gehouden. Dit evenement zal in samenwerking met de Mitra uit Zuidhorn worden georganiseerd.

NIEKERK - In partycentrum De Halte wordt woensdag 16 november een grootse cocktail workshop en Likeur proeverij gehouden. Dit evenement zal in samenwerking met de Mitra uit Zuidhorn worden georganiseerd. De eigenaren van de Mitra waren op zoek naar een geschikte locatie voor het houden van hun workshop cocktails maken, en zagen in De Halte een geschikte locatie.
Nederlands kampioen Mikael Ekman geeft een demonstratie cocktails maken, en kan er natuurlijk geproefd worden van de lekkere likeuren die hij deze avond gaat maken, en die natuurlijk zelf worden bereid. Ekman is een eigen bedrijf begonnen dat gespecialiseerd is in de cocktail: Cocktail-Cocktail. Cocktails verhogen het feestgehalte van elke party! Omdat ze lekker zijn, er feestelijk uitzien, de remmen weghalen. En als ze ook nog eens ter plekke worden bereid door de meervoudig Nederlands kampioen, Mikael Ekman, is er meteen entertainment bij. Opgave voor de workshop kan bij de Mitra in Zuidhorn of bij De Halte te Niekerk, telefoon 0594-502969. De bijeenkomst begint om 20.00 uur.