Duo Feller & Feller met schlagers in Zuidhorn

Westerkwartier

ZUIDHORN - Feller & Feller, het in Duitsland zeer bekende schlagerduo uit Ostfriesland presenteert zich met het nieuwste album ‘Lebensspuren' op zaterdag 12 november in Zalencentrum Balk. Aanvang van deze top-avond: 20.00 uur.

ZUIDHORN - Feller & Feller, het in Duitsland zeer bekende schlagerduo uit Ostfriesland presenteert zich met het nieuwste album ‘Lebensspuren' op zaterdag 12 november in Zalencentrum Balk. Aanvang van deze top-avond: 20.00 uur.
Feller & Feller, Hansi en Robert, de namen van het duo, komen, na de twee succesvolle concerten in Oude Pekela nu naar het Westerkwartier. Na hun zeer succesvolle Kerst- en Paastournee met duizenden gasten en de presentatie van het nieuwste album ‘Lebensspuren' dit jaar, wordt momenteel weer hard gewerkt aan een volgend album. Ook hun nieuwste single ‘Cherie mon Amour' gaan ze in Zalencentrum Balk aan het publiek voorstellen. Momenteel staan ze hiermee hooggeplaatst in de Top 15 Hitparade bij NDR 1 Radio Niedersachsen. Verdere succesnummer van dit jaar zijn ‘Dann war die Engel dar', ‘Mal sind die wolken grau und schwer' en ‘Ohne Dich', die allen hoog in de NDR 1 Hitparade zijn geëindigd. De laatste song heeft meegedaan met de Grand Prix der Volksmusik. De ‘Fellers' zijn ook de tekstschrijvers/componisten van het succesnummer van Hansi Hinterseer ‘Ein Schneeweises Brautskleid', welke goud en platina behaalde in Duitsland. Voorverkoop van de entreekaarten is bij Primera Leek 0594-512123, Music Store Zuidhorn 0594-507662, Foto Zuiderveld Grootegast 0594-613880, Drukkerij Hoekstra Grijpskerk 0594-212253, Luna Boek en Varia Hoogkerk 050-5568486, Tuincentrum Frank Meester Noordhorn 0594-507125 en Zalencentrum Balk Zuidhorn 0594-502143.