Nijland&Ridderbos met zangeressen Bhutan in Zuidhorn

Westerkwartier

 ZUIDHORN – Er komt een bijzonder concert van Linde Nijland en Bert Ridderbos en de Koninklijke zangeressen uit Bhutan in Cultureel Centrum Zuidhorn. Zaterdagavond 5 november speelt het duo, o.a. bekend van Ygdrassil en Winterliederen, in het complex.

 ZUIDHORN – Er komt een bijzonder concert van Linde Nijland en Bert Ridderbos en de Koninklijke zangeressen uit Bhutan in Cultureel Centrum Zuidhorn. Zaterdagavond 5 november speelt het duo, o.a. bekend van Ygdrassil en Winterliederen, in het complex.
Beiden maakten twee jaar geleden een reis naar Bhutan waar ze de Koninklijke zangeressen Llamo Dukpa en Nankha Lhamo uit Bhutan leerden kennen. Samen met hun begeleider Jigme Drukpa touren de zangeressen met Linde en Bert door Nederland. De muzikale avond belooft een kleurrijk programma met reisverhalen, eigen repertoire in Engels, Gronings en Bhutanees en gezamenlijke nummers van de groepen. De aanvang is om 20.30 uur. De entree € 13,-. Reserveren is mogelijk via Roelof Smit, beheerder CCZ: telefoon 0594-507088 of beheerderccz@hotmail.com