Hobbybeurs in Ons Centrum Oldekerk

Westerkwartier

OLDEKERK - De herfsttijd is weer aangebroken, het weer verandert, 's avonds wordt het al gauw donker en dan wordt het weer tijd om het in huis gezellig te maken. De herfstkleuren doen hun entree en de kaarsjes worden weer volop aangestoken, ook deze periode heeft zo zijn charmes.

OLDEKERK - De herfsttijd is weer aangebroken, het weer verandert, 's avonds wordt het al gauw donker en dan wordt het weer tijd om het in huis gezellig te maken. De herfstkleuren doen hun entree en de kaarsjes worden weer volop aangestoken, ook deze periode heeft zo zijn charmes.
Op de Hobbybeurs zaterdag 5 november in Ons Centrum is van alles te vinden om het in huis gezellig te maken: mooie kaarsen, decoratieartikelen, hobbyartikelen, kraamcadeautjes, originele slingers, leuke herfststukjes (zelfgemaakt; de opbrengst komt ten goede aan de kerk) en ga zo maar door. Maar ook voor een origineel cadeautje kan publiek op de Hobbybeurs te kust en te keur neuzen. Vanaf 10.00 uur staat de koffie klaar met zelfgebakken appeltaart. Wie iets langer wil blijven mag zelfs een hapje mee-eten van de zelfgemaakte erwtensoep met roggebrood en spek of groentesoep met een broodje ham of kaas. En er is ook indisch eten. Ons Centrum is te vinden aan de Eekebuursterweg 9 in Oldekerk. De entree is gratis.