Expo Warfhuizen: foto's van Hans Sas

WARFHUIZEN

‘Landschappen en Stillevens' is de titel van de najaarsexpositie in l'Heritage van de fotograaf Hans Sas. Een toepasselijke titel omdat juist in deze onderwerpen de kracht en kwaliteit van Hans Sas als kunstfotograaf duidelijk herkenbaar zijn.

De foto's die gedurende deze herfst in zijn eigen galerie thuis te zien zijn, tonen weliswaar herkenbare beelden, maar dan zo direct en zonder enige manipulatie gefotografeerd, dat je je als kijker verbaast hoe bijzonder gewone situaties binnen en buiten kunnen zijn. En dat is nu precies waarom deze foto's van Hans Sas heel anders zijn dan een reportage van een aangetroffen realiteit. De expositie ‘Landschappen en Stillevens' is te bezichtigen op de eerste zondagen t/m december 2011 van 11.00 tot 17.00 uur. Galerie l'Heritage is te vinden aan de Baron van Asbeckweg 22 te Warfhuizen. Zie ook www.hanssasfotografie.nl

Auteur

Monique Westra